ONDERHOUD

 

Mechaniek
Autocenter Veltem is niet enkel gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van de huismerken Renault, Dacia, Mitsubishi en Piaggio. Onze mekaniekers zijn opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zich te ontfermen over de mechaniek van alle automerken en zelfs oldtimers.

Alvorens belangrijke werken aan uw voertuig aan te vatten zullen wij een bestek opmaken zodanig dat u niet voor een minder goede verrassing komt te staan.

Onze werkplaats is uitgerust met de beste technische uitrustingen om een snelle en kwalitatieve service te bieden. Zo wordt de veiligheid en betrouwbaarheid van uw voertuig behouden.

Wij beschikken, tegen een forfaitaire prijs, over een aantal vervangwagens zodat uw mobiliteit gegarandeerd blijft.

De meest gangbare bandenmerken zijn bij ons verkrijgbaar.

Koetswerk

Autocenter Veltem is uw partner voor alle koetswerk en voorruit herstellingen. Van een kleine veeg in uw deur tot de herstelling na een ongeval, u kan steeds bij ons terecht. Wij staan u ook bij tijdens de expertise van uw voertuig door de expert van de verzekeringsmaatschappij.

Graag bieden wij u tijdens de koetswerkherstelling van uw voertuig een gratis vervangwagen aan.

Banden

Bij de bandenservice van Autocenter Veltem kan u terecht om zowel nieuwe zomer- als winterbanden te bestellen, maar ook om een lekke band te laten herstellen.

Nieuwe banden worden op de velgen van uw voertuig gemonteerd. Deze worden daarna uitgebalanceerd zodanig dat u weer in alle veiligheid de baan op kan.

Indien de slijtage van uw banden te wijten is aan een technisch defect op het voertuig zullen wij u dat ook melden. Na uw akkoord kunnen we dan het defect herstellen.

De meest gangbare bandenmerken zijn bij ons verkrijgbaar.